Mobil nya logo

Hej och välkomna!
Gunilla Nilsson heter jag och bor i Falkenberg. Jag är gift och har två vuxna döttrar och med familjer.
I dag arbetar jag med mitt företag AnimaElata (betyder ”upplyft själ”) där jag hjälper människor att stärka och befrämja sin hälsa genom behandlingar och kurser samt med ett ledarutvecklingsprogram. I ledarutvecklings-programmet hjälper jag företagsledare och ledningsgrupper, att individuellt utveckla sitt inre personliga ledarskap och därigenom optimera sin hälsobefrämjande arbetsplats. En arbetsplats där många vill arbeta.

Mina intressen och kunskaper gjorde att jag initierade samt deltog i skapandet av kursen "Friskvård & Hälsa" på Katrineberg, en välrenommerad utbildning, som har funnits sedan 1995.

I grunden är jag utbildad inom naturvetenskap, friskvård, hälsopromotion samt traditionell kinesisk medicin (TCM). Utbildningen till akupressör har jag gått på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg samt till instruktör i Medicinsk Qigong genom Biyunskolan/Biyunakademin i Örbyhus och Stockholm. Den Koreanska Handakupunkturen har jag studerat i Lund. Jag arbetar som kursledare och har läst ledarskap och framför allt har jag gått i LHS - livets hårda skola. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Genom akupressurbehandling och egenvårdskurser, får du hjälp med att stärka och befrämja din hälsa. Jag hjälper dig med vardagsstress och avslappning.
Är du ungdom 16-19 år hjälper jag dig att få god och bra kunskap att hantera stress, inför vuxenlivet.
Vid utbrändhet och utmattningssyndrom får vi mycket goda och hållbara resultat genom ditt och mitt gedigna samarbete. Läs även om kurserna i någon av egenvårds-metoderna. För frågor och anmälan gunilla.nilsson@animaelata.se.
Spännande och inspirerande!

För drygt femton år sedan började jag skapa och utveckla, ett unikt ledarutvecklingsprogram för företagsledare och ledningsgrupper, baserat på TCM - traditionell kinesisk medicin. Programmet är individuellt och pågår under minst tolv månader.
Läs gärna mer på www.ledarutvecklaren.se