Mobil nya logo

Hej och välkommen!

Här får du hjälp med stress, värk och utbrändhet som privatperson genom behandlingar och egenvårdskurser med rötterna i traditionell kinesisk medicin (TCM). 

Akupressurbehandlingen gör att du får koppla av en stund. Låta stressen försvinna och känna dig omhändertagen och underbart avslappnad både till kropp och själ. Det är samtidigt mycket verksamt vid utbrändhet och utmattningssymtom och ger goda och hållbara resultat.

Min filosofi är att, när vi har kunskap om vad vi själva kan göra för att stärka vår hälsa och hantera vår stress, ger det oss en känsla av trygghet som är stärkande.

Om du är mellan 16-19 år, hjälper jag dig att få god kunskap i stresshantering inför vuxenlivet. Du får redskap för vad du kan göra, för att hjälpa dig själv på bästa sätt.

När vi förstår samband och har praktisk kunskap, kan vi göra mycket själva. Det vill jag förmedla genom de egenvårdskurser som jag bedriver för privatpersoner och för personalgrupper.
Kurserna för personalgruppen, är också utmärkt tillfälle för gemenskap och teambildning.

Ta gärna kontakt för mer information

För 20 år sedan skapade jag det unika & individuella ledarutvecklingsprogram.
Läs gärna mer på Ledarutvecklarens hemsida

Här hjälper jag dig som leder andra, att individuellt optimera dina drivkrafter som, att tänka utanför "boxen", att engagera och motivera dina medarbetare till ökad arbetsglädje, större prestationer samt bättre hälsa, då dåligt ledarskap är en stor orsak till konfliker, produktionsminskning och ohälsa.

Du får hjälp med stresshantering och att lära känna dig själv och andra bättre. Om du går in "i väggen" hjälper jag dig att komma på fötter igen och du får verktyg som kan förhindra att det sker igen. Bättre att du får de redskapen innan det sker. Du stärker också ditt personliga inre ledarskap genom att bli lugnare, tydligare och mer klartänkt. Det ger en god och stabil grund för din arbetsplats som blir tryggare, effektivare och mer hälsobefrämjande. 
- Din arbetsplats, här vill många jobba.

Varmt välkommen! 
Gunilla Nilsson