Mobil nya logo

Hej och välkommen!

Här får du hjälp med stress, värk och utbrändhet som privatperson genom behandlingar och egenvårdskurser med rötterna i traditionell kinesisk medicin (TCM). 

Akupressurbehandlingen gör att du får koppla av en stund. Låta stressen försvinna och känna dig omhändertagen och underbart avslappnad både till kropp och själ. Det är samtidigt mycket verksamt vid utbrändhet och utmattningssymtom och ger goda och hållbara resultat.

Min filosofi är att, när vi har kunskap om vad vi själva kan göra för att stärka vår hälsa och hantera vår stress, ger det oss en känsla av trygghet som är stärkande.

Om du är mellan 16-19 år, hjälper jag dig att få god kunskap i stresshantering inför vuxenlivet. Du får redskap för vad du kan göra, för att hjälpa dig själv på bästa sätt.

När vi förstår samband och har praktisk kunskap, kan vi göra mycket själva. Det vill jag förmedla genom de egenvårdskurser som jag bedriver för privatpersoner och för personalgrupper.
Kurserna för personalgruppen, är också utmärkt tillfälle för gemenskap och teambildning.

Ta gärna kontakt för mer information på gunilla.nilsson@animaelata.se
 

För snart 20 år sedan, skapade och utvecklade jag ett unikt&individuellt ledarutvecklingsprogram. Läs gärna mer på wrww.ledarutvecklaren.se

Här hjälper jag dig som företagsledare och din ledningsgrupp, att individuellt under minst tolv månader, utveckla ert inre personliga ledarskap genom att bli lugnare, tydligare och mer klartänkta. Det ger en god grund för er arbetsplats till att bli tryggare, effektivare och mer hälsobefrämjande. En arbetsplats där många vill jobba.

Varmt välkomna! 
Gunilla Nilsson