Vad har Ledarutvecklaren gett dig?

LÄS VAD DELTAGARNA SVARAR...

 "Gunilla har hjälpt mig att hantera olika situationer som företagsledare. Det är snart 20 år sedan. Att kunna sätta sina värdefulla kollegor i   fokus, dock inte att sätta sig själv i sista vagn. Jag fick verktygen som har gjort att jag kan hantera mina arbetsuppgifter på ett tryggt och   engagerat sätt. Det har så klart hjälp mig på många andra plan också. Så tveka inte om du behöver verktygen för att bli en bättre ledare   och människa. Investera i dig själv!"
 Mats Juhlin, VD/Ägare LM:s Elektriska AB

 ”Efter att ha gått Ledarutvecklaren fick jag bättre struktur och blev mer medveten om tillvarons byggstenar. Jag blev lugnare och mera   handlingskraftig.  Kunde se mig själv ur olika perspektiv och sammanhang och kunde hantera varje uppkommen situation."
 Företagsledare, man 52 år

 ”Jag gick till Gunilla för att jag låtit stressen ta över. Kände mig rastlös, otålig och fick spänningar i kroppen som var obehagliga.   Ledarutvecklaren gav mig flera redskap att ta till i olika situationer. Allt från fysiska och praktiska övningar till självtest och mentala   nycklar. Idag har jag hittat tillbaka till min egen styrka. Jag känner mig tryggare och stabilare, kan hantera mina känslor och har blivit en   bättre ledare för mitt liv, både på jobbet och privat.”
 Egenföretagare, kvinna 45 år

”Jag känner mig starkare som människa, mår mycket bättre och känner mig piggare och gladare. Jag tar kritik på ett bättre sätt och tror mer   på mig själv. Min chef märker skillnad på mig. Jag har blivit mer lyhörd och kan sätta gränser mycket bättre. Utan att tänka leder jag   personalen till en positiv stämning i gruppen och positivare inställning.”
 Arbetsledare, kvinna 47 år

unsplash